CHIBI AKIHABARA

CHIBI AKIHABARA
CHIBI AKIHABARA

CHIBI AKIHABARA

About us

Een fanshop gemaakt door fans!

Bij Chibi Akihabara geloven we in de kracht van passie. Onze winkel is gemaakt door fans om hun liefde voor figuurtjes, goodies en populaire cultuur te delen. We begrijpen het belang van kwaliteit, authenticiteit en diversiteit, daarom bieden we een brede selectie producten van verschillende licenties, met bijzondere aandacht voor detail en originaliteit.

Duik in onze uitgebreide collectie beeldjes en goodies die een veelheid aan licenties vertegenwoordigen. Of je nu fan bent van de magische wereld van Disney, stripboeken of manga zoals My Hero Academia, Jojo’s Bizarre Adventure, Sword Art Online en Code Geass, we hebben iets om al je passies te bevredigen. En natuurlijk hebben we ook Dragon Ball en One Piece in de aanbieding.

Bezoek onze stand regelmatig om nieuwe aanwinsten te ontdekken, exclusives die je nergens anders vindt en figuurtjes van hars en PVC die een uniek tintje aan je verzameling zullen geven.

Bij Chibi Akihabara zijn we niet zomaar een winkel, we zijn een gemeenschap van liefhebbers die de liefde voor popcultuur delen. Ons team is er om je te begeleiden, je vragen te beantwoorden en aanbevelingen te delen.

Products

News

Job Ads

Contact information

Send us a message

Scroll naar top