(APRIL 2018) Emilie de Ravin (OUAT / Lost) walst de FACTS Spring 2018 line-up binnen!

De Australische actrice Emilie de Ravin is wellicht het best bekend als Belle in Once Upon a Time, als Claire in Lost, als Tess in de Roswell-serie en van heel wat andere producties. Van horror en drama tot fantasy en mysterie, met Emilie De Ravin op het scherm wordt de ervaring steevast 125% beter.

Emilie de Ravin schoot al van haar eerste rol meteen goed uit de startblokken als de demoon Curupira in de Australische Beastmaster-serie.

Van daaruit werd het alleen maar beter, met een paar opmerkelijke rollen in CSI: MiamiThe Handler en een bepalende rol in Roswell. In die laatste gaf ze gestalte aan de alien-mens-hybride Tess Harding.

Je zal haar eveneens herkennen als Claire in de legendarische, Emmy award winnende ABC-serie Lost.

In het filmgedeelte van haar carrière zien we dat Emilie de Ravin haar talenten goed inzet voor een breed spectrum aan filmgenres. Ze is te bewonderen in bijvoorbeeld de 2006-remake van de horrorfilm The Hills Have Eyes, in de romantische film Remember Me (met Robert Pattinson), de drama’s Public Enemies en The Submarine Kid en nog veel meer.

Wil je deze geweldige actrice ontmoeten? Kom dan naar FACTS Spring 2018 in Flanders Expo Gent op zaterdag 7 en zondag 8 april! Emilie de Ravin zal er op beide dagen beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en panels.

De vele gezichten van Emilie de Ravin

1. Belle in Once Upon a Time

2. Claire Littleton in Lost

3. Tess Harding in Roswell

4. Curupira in Beastmaster