De WINNAARS van de Star Wars-origamiwedstrijd zijn bekend!

Op FACTS Spring Edition 2017 kregen fans de kans om een levensgroot Death Trooper-standbeeld en een Rogue One Steelbook te winnen. Al wat we daarvoor in ruil vroegen, was een klein stukje origamikunst. En man man man, wat was de respons geweldig. De Star Wars-stand in hal 5 hing vol met tientallen fenomenale kunstwerkjes en The Force zag dat het goed was. Deze papieren vloot hoefde niet onder te doen voor die tussen de echte sterrenstelsels.

In principe hadden we slechts 5 Steelbooks voorzien voor deze wedstrijd, maar jullie wisten ons zodanig te verbazen dat we er prompt 25 van gemaakt hebben. Maar zelfs dan moesten we uiteraard nog winnaars selecteren.

Belangrijk: de prijzen zullen op 21 april naar je adres gezonden worden.

De winnaar van het Death Trooper-beeld is Mathieu V.!

Hij maakte niet alleen een coole Star Wars origami, hij bouwde er ook nog eens een kick-ass Death Star bij met meerdere decoraties. Een sterk staaltje knutselwerk, Mathieu, proficiat!

Is je naam niet Mathieu V., niet getreurd, je kan nog altijd een Rogue One Steelbook winnen. We hebben 25 winnaars in deze rubriek, inclusief de grote winnaar die hierboven vermeld is. Hij is dus nummer 25.

Als je naam in de volgende lijst staat: goed gedaan! We sturen je binnenkort (21 april) je Steelbook naar je opgegeven adres.

Als je naam NIET in deze lijst staat, dan willen we je nog altijd bedanken voor de geweldige inzet. Weet dat ook jouw deelname mee voor veel openvallende monden gezorgd heeft tijdens FACTS. En daar zijn we je heel dankbaar voor!

1. Christiaen Larissa
2. Velghe Jarno
3. Velghe Jean-Pierre
4. Van Meerhaeghe Mathias
5. Mertens Britt
6. Seynnhaven Stijn
7. Godts Robin
8. Mestach nigel
9. Moeyersons Ruby
10. Willekes Stefan
11. De Ruyck Jan
12. Maigeret Martin
13. Bastiaens Eli
14. Van Roy Coralie
15. Tenret Maxime
16. Baetsle Marc
17. Van Kampen Familie
18. Coucke Jennifer
19. Vervoort Annelies
20. Van Roy Kevin
21. Van De Maele Chris
22. Van Waes Jim
23. Van der Rol David
24. De vroede Marjolein