Exclusieve VIP Parking & VIP Entrance

“De VIP-ervaring begint al nog voor u ook maar binnen bent. Nadat u uw voertuig achtergelaten heeft op de exclusieve VIP-parking, zal u vriendelijk uitgenodigd worden om u naar de VIP-zij-ingang te begeven. Wachtrijen? Die zijn niet meer aan u besteed, master. Uw parkingvoucher zal zo’n week op voorhand opgestuurd worden.”

Toegang tot de VIP lounge

Ah, yes, de befaamde VIP lounge. U zal kunnen genieten in deze kalme, verhoogde ruimte met gratis drankjes en het beste zicht op de exposantenhal. Open vanaf 10u ’s ochtends tot aan het eind van de FACTS-dag. Het is in ieder geval makkelijker te vinden dan de Bat Cave. Neemt u gewoon de trap in Hal 1 en dan begeeft u zich naar rechts.”

Unieke FACTS VIP-badge

“U zal een VIP-badge ontvangen met exclusieve artwork van een van de internationale artiesten op FACTS. U ontvangt daarenboven ook een FACTS-lanyard. Prachtige hebbedingen.”

Zitjes op de eerste rij bij de panels

“Ik ben zo vrij geweest om de zitjes op de eerste rij voor u te reserveren. Zo zit u dichter bij uw helden dan ooit en geniet u een hele sessie lang van hun aanwezigheid. Tot genoegen.”

Sla rijen over met de VIP Fast Pass

“Een man of vrouw van uw stand hoeft geen rijen meer te doen, dus ook niet voor de fotoshoots en signeersessies van FACTS. U heeft wel nog altijd aparte tickets nodig voor een fotoshoot.”

Krijg een exclusieve FACTS goodiebag! *

“Bij aankomst krijgt u een goodiebag met talloze gadgets, merchandisevoorwerpen en souvenirs. Uw gadgetriem zal voller hangen dan die van Master Wayne.”

*Let op: alleen voorbehouden voor bezitters van een VIP Weekend-ticket.

Geniet een uur langer van FACTS!

“U zal niet alleen kunnen genieten van alle bovenstaande voordelen, maar u kan er eveneens een uur langer veurdeel van kunnen ondervinden. U mag de wondere wereld van FACTS namelijk al binnen vanaf 9u in plaats van 10u. Zo heeft u alle schatten – van collector’s items tot activiteiten – al te uwer beschikking voor alle anderen.”

“Met permissie: een tip die u geheid handig zal vinden.

Er is slechts een beperkt aantal VIP-tickets beschikbaar. U doet er dus goed aan om uw tickets zo snel mogelijk te verzilveren, m’neer, m’vrouw.”