(APRIL 2018) Cobie Smulders (Marvel / How I Met Your Mother) komt naar FACTS Spring 2018!

]De fantastische Canadese actrice Cobie Smulders is waarschijnlijk het best bekend als Robin Scherbatsky in How I Met Your Mother en als Agent Maria Hill in The Avengers, Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Age of Ultron, Agents of S.H.I.E.L.D. en het MARVEL-universum in het algemeen. Verder is ze uiteraard ook gewoon een ongelooflijk grappige en sympathieke verschijning.Het hoeft dus uiteraard geen betoog dat we vereerd zijn om mevrouw Smulders te mogen toevoegen aan de FACTS-line-up.

Cobie Smulders zette ook al haar talenten in voor projecten als Netflix’ A Series of Unfortunate EventsJack Reacher: Never Go Back, The L Word en voor nog vele andere films en series.

De The LEGO Movie werd ook 862% beter met de Cobie Smulders-combo van puike voice acting en comedytiming voor het personage Wonder Woman.

Wil je deze geweldige actrice ontmoeten? Kom dan naar FACTS Spring 2018, op zaterdag 7 en zondag 8 april, in Flanders Expo. Cobie Smulders zal op beide dagen beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en panels.

De vele gezichten van Cobie Smulders

1. Agent Maria Hill in de MARVEL Cinematic Universe

2. Robin Scherbatsky in How I Met Your Mother

3. Wonder Woman in The LEGO Movie (voice)

4. ‘De Moeder’ in Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events