Arcade Belgium zal voor de derde maal op rij aanwezig zijn op FACTS en ze brengen naar goede traditie arcadeklassiekers mee.

Dit zijn de arcadegames die je op FACTS Spring Edition 2017 zal kunnen spelen:

 

Shoot’em up-fans zullen hun gading vinden in de geweldige bullet hell-game Ikaruga en in de betoverende, maar dodelijke insectenwereld van Mushihime-sama Futari Ver 1.5.

Fighting game-fans kunnen zich verkneukelen met de oerklassieker Super Street Fighter IV (Ver. 2012) en Soul Calibur III. Ook van de partij: Gouketsuji Ichizoku Matsuri Senzo Kuyou (Power Instinct Festival) en diens oma-gooiende praktijken en andere geweldige animaties. Als je meer de horrorkant op wil, dan kunnen we het spel Vampire Savior 2 – The Lord of Vampire van Capcom aanraden, dat je verwelkomt in de wereld van vampiers, succubussen en demonen.

Gundam, een Japanse animatieklassieker, wordt vertegenwoordigd door de vechtgame Mobile Suit Gundam EX Review, uitgegeven door Banpresto in 1994.

Nostalgie heimwee naar goeie street fights? Violent Storm is dan wel iets voor jou! Red je vriendin uit de klauwen van een punk-bende in deze postapocalyptische beat’em up van Konami, met een pompende soundtrack. Je kan ook spelen als een samoerai in allerlei landen en evenveel continenten in Sengoku 3.

Ook puzzelfanaten krijgen hun deel in het lieflijke Azumanga-Daioh Puzzle Bobble en in Tetris Plus 2.

FACTS betekent uiteraard ook superhelden en die tekenen ook hier present in SEGA’s Spider-Man The Videogame, waarin je het opneemt tegen onder meer Venom, The Sandman en Dr. Doom.

Science-fictionfans, we zijn jullie niet vergeten! Capcoms Heavy Metal Geomatrix biedt een geweldige vierspelerervaring op songs van Megadeath, Halford, WASP, Corrosion of Conformity en Dust to Dust.

En ten slotte keren drie ‘fan favourites’ terug: Virtua Tennis 3, Time Crisis II and OutRun2 SP – Special Tours.

Kortom: voor ieder wat wils!