Actrice Jennifer Morrison (Once Upon a Time / House M.D.) komt naar FACTS Fall 2018!

Je tv-toestel aanzetten in de voorbije tien jaar volstaat om de introductie voor deze Amerikaanse actrice en producer te skippen. Jennifer Morrison was immers Emma Swan in Once Upon a Time, Cameron in House M.D., Winona Kirk in Star Trek en veel meer.

Oncers zullen Jennifer Morrison meteen herkennen als The Savior, The Greatest Light, The Dark Swan van het Once Upon a Time-universum. Mevrouw Morrison had er de hoofdrol Emma Swan gedurende zes seizoenen, trouwens samen met co-acteur (en FACTS Fall 2017-gast) Jared Gilmore. Ze was fantastisch als de held die een einde kwam brengen aan de vloek op Storybrooke, als de dochter van Snow White en Prince Charming.

Jennifer Morrison was eveneens deel van een andere gigantisch grote tv-serie: House M.D. In dat intrigerende medische drama nam zij de rol aan van Dr. Allison Cameron, een lid van het originele diagnostiekteam en een personage met heel wat diepgang en emotie. Ze vulde deze rol op verbluffende wijze in van 2004 tot 2009, met een terugkeer voor de allerlaatste aflevering in 2012.

Een andere vermeldenswaardige verschijning van Jennifer Morrison is die in de meest recente Star Trek-films. Zij was Winona Kirk in Star Trek: The Future Begins (2009) en in Star Trek: Into Darkness (2013). Winona Kirk is de moeder van James T. Kirk, het hoofdpersonage in beide Star Trek-films.

Morrison was eveneens memorabel als Zoey Pierson in How I Met Your Mother, de activiste *slash* liefdesrelatie van protagonist Ted Mosby. HIMYM’s executive producer Craig Thomas zei ooit over het personage Pierson dat zij “het beste vrouwelijke personage was dat we ooit aan de show toegevoegd hebben in Teds leven.”

Deze actrice was verder ook actief in de videogamewereld. Voor Command & Conquer 3: Tiberium Wars kroop ze in de huid van InOps officer expert Kirce James. En dit is nog maar een kleine selectie van haar brede carrière.

Wil je Jennifer Morrison ontmoeten? Kom dan naar FACTS Fall 2018 op zaterdag 29 en zondag 30 september 2018, in Flanders Expo Gent! Deze fantastische actrice zal op beide dagen beschikbaar zijn voor signeersessies, fotoshoots en Q&A.

De vele gezichten van Jennifer Morrison

1. Emma Swan in Once Upon a Time

2. Dr. Allison Cameron in House M.D.

3. Winona Kirk in Star Trek

4. Zoey Pierson in How I Met Your Mother

5. Kirce James in Command & Conquer 3: Tiberium Wars