Acteur John Barrowman komt naar FACTS op 29-30 september!

De Schotse acteur John Barrowman is beroemd omwille van zijn rollen als Captain Jack Harkness in de serie Dr. Who en diens spin-off Torchwood, en als Malcolm Merlyn / Dark Archer in ArrowThe Flash en Legends of Tomorrow.

INTRODUCTIE

 • Malcolm Merlyn / Dark Archer in ArrowThe Flash en Legends of Tomorrow
 • Captain Jack Harkness in Doctor Who en Torchwood
 • Held van de holebi-community
 • Gerespecteerd theateracteur
 • Ook bekend voor
  • Titans
  • Zero Dark Thirty
  • Shark Attack 3: Megalodon

BIOGRAFIE

De Schotse film-, tv- en theateracteur John Barrowman is beroemd omwille van zijn rollen als Captain Jack Harkness in de serie Dr. Who en diens spin-off Torchwood, en als Malcolm Merlyn / Dark Archer in ArrowThe Flash en Legends of Tomorrow. De man is eveneens een held in de holebi-gemeenschap, met zijn onwrikbare strijd tegen homofobie.

Zijn rol als Captain Jack Harkness in Doctor Who en Torchwood was midden jaren 2000 een schot in de roos, waarmee hij zich vestigde als gevierd tv-acteur. Hij is een ware held in sci-fi-kringen omwille van zijn charmante en geestige manier van acteren in dit universum. Hij hield deze rol met glans vast van 2005 tot en met 2011.

Zijn rol als ‘bad guy’ Malcolm Merlyn, alias Dark Archer, in de populaire DC Universe-serie Arrow, The Flash en Legends of Tomorrow bewijst dan weer dat John Barrowman een bijzonder veelzijdig acteur is. Hij weet niet alleen een geweldige heldenfiguur neer te zetten, maar ook een overtuigend dreigende slechterik. Zijn afwezigheid in die series sinds 2017 is nog steeds voelbaar.

Verder staat John Barrowman ook bekend voor zijn hoofdrol in de gelauwerde serie Titans en voor zijn rollen in enkele bekende films, zoals Zero Dark Thirty en Shark Attack 3: Megalodon. Zelfs in de theaterwereld is John Barrowman een zeer gerespecteerde naam.

John Barrowman is vaak te zien in de meest buitensporige outfits, met als doel om homofobie uit te roeien en om de homorechten op de agenda te houden.

FOTOSHOOTS

Ga samen met deze acteur op de foto,
voor de lens van een professionele fotograaf!

HANDTEKENINGEN

Deze acteur is beschikbaar voor handtekeningen in de Guest Hall.
Voor meer info, klik op de onderstaande knop!

PANELS

Stel je vragen en ontdek geweldige geheimen bij de acteurpanels!

WAAR IS JOHN BARROWMAN TE VINDEN?

Guest Hall

John Barrowman ontmoeten?

Kom dan voor een fantastische ervaring naar

Flanders Expo Ghent

op 29-30 september

voor FACTS Fall 2018!

John Barrowman zal beschikbaar zijn

in de Guest Hall

op beide dagen

voor fotoshoots, signeersessies en panels!

De vele gezichten van John Barrowman

1. Malcolm Merlyn in the Arrowverse

2. Jack Harkness in Doctor Who

3. Jack Harkness in Torchwood