Search
Close this search box.

De Tomorrowland-trilogie: eerste boek ‘The Great Library of Tomorrow’ geïntroduceerd op FACTS!

TOMORROWLAND BRENGT EERSTE BOEK VAN TRILOGIE “THE GREAT LIBRARY OF TOMORROW” OP EEN MAGISCHE MANIER NAAR FACTS IN GENT

Tijdens FACTS, het grootste popcultuurevenement van de Benelux, dat plaatsvindt op 2 en 3 november in Flanders Expo Gent, zal Tomorrowland het eerste boek van de trilogie ​ voorstellen en dit in aanwezigheid van schrijfster Rosalia Aguilar Solace. THE GREAT LIBRARY OF TOMORROW brengt muziek, fantasy en popcultuur op een ongeziene manier samen. Geen beter podium dan dat van FACTS om dit nieuwe epos tot bij de fantasy-liefhebbers te brengen.

FACTS & TOMORROWLAND: magical match
THE GREAT LIBRARY OF TOMORROW is het eerste boek uit de Tomorrowland fantasy-trilogie THE BOOK OF WISDOM. Het boek neemt de lezer mee op een reis vanuit de magische bibliotheek. Daar bevindt zich een portaal naar alle realms van Paperworld, het Tomorrowland-universum. Ondertekend door de mysterieuze schrijfster Rosalia Aguilar Solace, brengt deze verhalenreeks de fantasie van Tomorrowland tot leven in literaire vorm. Het boek belicht thema’s als avontuur, vriendschap en de kracht van eenheid. Het is een boek voor dromers, ontdekkers en iedereen die houdt van magie.

Fantasy verbindt Tomorrowland en FACTS en daarom is FACTS de uitgelezen plek om het boek in primeur in België voor te stellen. Elke editie van FACTS speelt zich af binnen een centraal thema en voor deze bijzondere gelegenheid kiest de organisatie voor THE GREAT LIBRARY OF TOMORROW als rode draad voor podia, aankleding en communicatie.

Geheime signeersessie
FACTS, al sinds 1993 het walhalla voor geeks en popcultuurliefhebbers, staat bekend om het bijeenbrengen van tienduizenden fans in een wereld vol sciencefiction, fantasy en comics. Met beroemde acteurs, internationale comicartiesten, cosplay en 54.000 m² aan verrassende activiteiten, is FACTS het ideale podium voor de introductie van een verhaal dat de grenzen van verbeelding verlegt.

Op 2 en 3 november worden er meer dan 45.000 bezoekers, vanuit binnen- en buitenland, verwacht voor de 40e editie van FACTS in Flanders Expo in Gent. Tijdens dit event krijgen ze de exclusieve kans om het eerste deel van de Tomorrowland-trilogie te ontdekken in een magische, interactieve omgeving én de geheime signeersessies met schrijfster Rosalia Aguilar Solace bij te wonen.

Standaard Uitgeverij brengt Nederlandstalig boek uit
Na jaren van world-building en storytelling brengt Tomorrowland nu de fictie van het festivalterrein naar boekhandels wereldwijd. De nieuwe roman ‘THE GREAT LIBRARY OF TOMORROW’ bouwt voort op het succes van eerdere festival-boektitels. ​

Het boek komt midden oktober op de markt in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België en Nederland en daarna volgen de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, Frankrijk en Polen in november. ​ Standaard Uitgeverij is de uitgever van de Nederlandstalige editie. Met interesse van meerdere uitgevers over de hele wereld, wordt verwacht dat Tomorrowland binnenkort de vertaling van de romanreeks in meer talen kan aankondigen.

Bezoekers van FACTS krijgen de kans om in een magische setting de verhalen te komen ontdekken én een unieke meet en greet te scoren met de mysterieuze schrijfster Rosalia Aguilar Solace.

Als je Rosalia’s schrijfavonturen wilt volgen, ga naar thegreatlibraryoftomorrow.com/novels en volg Rosalia’s socials, @rosaliaaguilarsolace op Instagram en Facebook.

MEER OVER ‘THE GREAT LIBRARY OF TOMORROW’ ​
THE GREAT LIBRARY OF TOMORROW is een verbluffend epic fantasy story over een groep helden die een kwaadaardige vijand moet verslaan. Die is er namelijk op uit de openheid, liefde en creativiteit te vernietigen die hun vele werelden in stand houden.

Helia is al eeuwenlang de Wijze van Hoop voor The Great Library of Tomorrow. Ze is één van de uitverkorenen die de waarden van de mensheid belichaamt en beschermt in de vele werelden van Paperworld, die met elkaar verbonden zijn in de Library zelf via magische portalen, bestuurd door het Book of Wisdom.

Zelfs Helia’s hoop wordt op de proef gesteld wanneer zij en haar partner Xavier, de Wijze der Waarheid, worden aangevallen tijdens een bezoek aan de beroemde Rose Garden in de wereld Silvyra. Gewond en in shock te midden van een storm van vuur, worden ze geconfronteerd met een duister figuur die hen bekend staat als de Ash Man. Nu de Rose Garden is vernietigd en haar beschermer, de draak, is verdwenen, offert Xavier zijn leven op zodat Helia naar huis kan terugkeren om de andere Wijzen te waarschuwen.

Maar daar vindt ze het Book of Wisdom – altijd een gids voor de Wijzen – angstaanjagend stil. Terwijl de Ash Man steeds sterker wordt, bevindt Helia zich al snel in een race tegen de klok, op zoek naar aanwijzingen over de oorsprong van hun vijand en elke mogelijke manier om hem te verslaan.

Share this post with your friends

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom bij de Sub Squad!

De FACTS Sub Squad krijgt het grootste nieuws eerder dan mensen op sociale media.
Dus schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en <strong>ontvang het beste nieuws eerst!</strong>