Search
Close this search box.

Nintendo brengt gamemagie naar FACTS Fall 2024!

Nintendo is terug met een nieuw rondje van hun gepatenteerde gaming-magie. Speel nieuwe games en onuitgebrachte demo’s, doe meet & greets met Nintendo’s beroemdste loodgieter, neem deel aan toernooien, scoor goodies en meer, op 2-3 november in Flanders Expo Gent. Wa-hoo!

De games

Super Mario Party Jamboree: Meer dan 110 minigames wachten op je in de grootste Mario Party ooit!
The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom: Prinses Zelda krijgt de opdracht om Hyrule te redden met haar toverstaf. Verken, vecht en betreed een bekende wereld op een geheel nieuwe manier!
Super Mario Bros. Wonder: Sluit je aan bij Mario en zijn vrienden in dit 2D zijwaarts scrollende avontuur vol verwondering! Verrassingen wachten om elke hoek in Super Mario Bros. Wonder op Nintendo Switch.

Toernooien

Doe mee aan een van de leuke toernooien op het Nintendo-podium. Laat je racevaardigheden zien in Mario Kart 8 Deluxe, je vechtkunsten in Super Smash Bros. Ultimate of win een gevulde Mario DOJO goodiebag!
Zin in nostalgie? Kom dan Nintendo World Championships: NES Edition uit op het podium en laat zien dat je nog steeds de beste bent.

Meet & Greet met Mario

Mario zal aanwezig zijn voor een meet & greet. Geef hem een knuffel bij de Nintendo-stand en ga met hem op de foto. Vergeet niet Nintendo te taggen op Instagram @nintendoswitchnl.
Voor de allereerste keer in België zal er ook een ander personage aanwezig zijn voor een meet & greet. Benieuwd wie…? Kom erachter bij stand F40 in Hal 1!

Animatie

Goodies

Sommige zelfs exclusief!

My Nintendo Store

Van systemen tot merch

Photobooth

Neem een foto!

Nintendo Check-in

Scan je persoonlijke QR-code in de My Nintendo-zone en ontvang een exclusieve Mario totebag en 100 extra Platinum Points op je Nintendo-account.
Heb je nog geen Nintendo-account? Geen probleem, je kunt er gratis een aanmaken via deze link!

Share this post with your friends

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom bij de Sub Squad!

De FACTS Sub Squad krijgt het grootste nieuws eerder dan mensen op sociale media.
Dus schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en <strong>ontvang het beste nieuws eerst!</strong>