Technopolis keert terug met lasercutter-demonstraties

Volgens Technopolis, het Vlaamse activiteitencentrum voor wetenschap en technologie, begint alles met ‘WOW’, een vonk die de vlam van een nieuwe passie doet ontbranden. En deze editie proberen ze jouw geeky vuurtje aan te wakkeren met lasercutter-demonstraties.
Kom dus naar deze demo’s om getuige te zijn van krachtige snij- en graveermachines die allerlei materialen kunnen omvormen tot kunstwerken. Je vindt de Technopolis-stand in de Entry Hall, stand 540, op FACTS Spring 2023, op 1-2 april in Flanders Expo Gent.

Opgelet: registratie vereist!

Wat kan ik er doen?

Maak je eigen basisontwerpen en proef van de lasersnijtechnologie en -technieken.
Kijk hoe Technopolis live hun eigen creaties maakt om de eindeloze mogelijkheden van de technologie te illustreren. Al hun ontwerpen zullen gratis beschikbaar zijn.
Kijk hoe beroemde kunstenaars hun bestaande kunstwerk in zwart-wit omzetten in een prachtig gegraveerd kunstwerk op hout, doorzichtig plastic of andere materialen.

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top