Doe mee aan de Monster Hunter Rise Community Stream & Scoor een Exclusieve Nintendo Switch!

DOE MEE AAN DE COMMUNITY LIVE STREAM

Om de release van MONSTER HUNTER: RISE op 26 maart 2021 te vieren, organiseert Nintendo een Monster Hunter: Rise Community Stream. En laat het aan Nintendo over om een coole releaseparty te organiseren voor deze langverwachte game! Check deze website voor nog meer info over het spel en de livestream.

Wanneer?

Zondag, 28 maart, 2021

Tijd?

13:00u

Waar?

Game Mania's Twitch-kanaal

WIN EEN CUSTOM NINTENDO SWITCH

Wil jij een prachtige Nintendo Switch – Monster Hunter Rise Edition scoren? Vul dan het formulier achter de onderstaande knop in! De winnaar van dit felbegeerde gamewonder wordt bekendgemaakt tijdens de livestream, dus als je je hebt ingeschreven, zorg dan dat 28 maart met stip in je kalender staat.

WIN EEN NINTENDO SWITCH
MONSTER HUNTER RISE EDITION

DOE MEE AAN NINTENDO'S LIVE STREAM ALS SPELER

Als je liever zelf wat schubbenkoppen in elkaar ramt in plaats van toe te kijken, vul dan het formulier achter de onderstaande knop in en maak kans om een van de spelers te zijn in de community stream! Deze stream zal ondersteund worden door Monster Hunter Expert en streamer Cohony.

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top