Geeky Mondmaskers & where to find them

Als je op zoek bent naar mondmaskers met Harry Potter-, Disney- of superheldenthema’s, zoek dan niet verder. Olleke heeft een breed assortiment aan geeky mondmaskers die je kan kopen voor een redelijke prijs én biedt ook doe-het-zelfproducten aan om er dan zelf te kunnen maken. Ga gauw eens kijken!

Akiba Station heeft enkele Japans getinte mondmaskers voor je alledaagse behoeften in deze COVID-19-tijden. Dus als je er ‘Kakkoii’ かっこいい wil uitzien bij die zeldzame momenten buitenshuis, schaf dan een van deze producten aan!

Geeky face masks made by artist PoodleSoup.

The masks might be sold out soon, but they might be willing to make some custom ones for big fans!

Collar Me Up Scotty (artieste Defné Brackman) maakt doorgaans vooral halsbanden voor katten en honden, maar in deze tijden heeft ze gedeeltelijk haar focus gelegd op mondmaskers met coole fandom-bandjes. Check haar mondmaskerpost op Facebook en contacteer haar voor een aangepaste versie!

Als je echt alle remmen los wil gooien en je er zeker van wil zijn dat mensen hun 1,5 meter sociale afstand houden, check dan zeker deze optie.

Met Avothea’s Pestdokter-Masker zullen andere mensen wel twee keer nadenken vooraleer ze dichterbij komen. Plus, het is supercool om iets wat in essentie cosplay is te dragen in het openbaar, toch? ^^

Op maakjemondmasker.be kan je tips vinden rond het maken van je eigen mondmaskers én kan je misschien zelfs maskers doneren aan zij die het nodig hebben, met name zorgverleners. Download de pdf en laat je creativiteit de vrije loop!

Deel deze post met je vrienden

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top