Jeugdauteur Marc de Bel komt naar FACTS in Gent!

Een van Vlaanderens populairste jeugdateurs komt naar FACTS! Hij heeft al heel wat klassiekers op zijn naam staan, waaronder De Boeboeks, De Zusjes Kriegel, Blinker, Het Ei van Oom Trotter, De Katten van Kruisem en nog veel meer. Hij inspireerde meerdere generaties van jonge boekliefhebers met zijn creatieve en herkenbare verhalen.

Signeersessies

Een schrijvers-workshop

Tekening voor goed doel

Ontmoet auteur Marc de Bel op FACTS Spring 2020, op zaterdag 4 april in Flanders Expo Gent. Deze nationale held zal beschikbaar zijn voor signeersessies, een workshop/panel en andere activiteiten. Alleen op zaterdag!

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top