FACTS geeft beloftevolle en getalenteerde nieuwe artiesten graag een kans om hun prachtige artwork te tonen en verkopen op Belgiës grootste comic con. De organisatie kiest de beste inzendingen en geeft de winnaar van deze wedstrijd een gratis Creator Zone-stand van 6m², waar die zijn of haar artwork vrij aan de man kan brengen.

FACTS steunt lokale artiesten op meerdere manieren en wil hen graag helpen om hun liefde voor kunst te verspreiden. En wie weet spotten we je talenten wel voor andere FACTS-projecten!

Hoe neem ik deel aan de wedstrijd?

Discord


Ga naar de Discord-server van FACTS en post daar je beste artwork in het #fan-art-kanaal.

Zorg ervoor dat je dat specifieke kanaal gebruikt. Discord is beschikbaar op desktop en via een app. Het is daarnaast ook een geweldige manier om de aankondigingen van het komende evenement op de voet te volgen.

Het online formulier


Stuur je fan art in via het online formulier op deze website.

Het is heel eenvoudig, maar je krijgt via deze weg veel minder feedback en zichtbaarheid dan via de Discord-server.

Veelgestelde vragen

De FACTS-organisatie zal een winnaar kiezen en contacteren op 2 maart 2020.

De winnaar krijgt een stand van 6m² in de FACTS Creators Zone tijdens FACTS Spring 2020, op 4-5 april 2020, in Flanders Expo Gent.

Ja. We houden rekening met alle artwork die al eerder in de Discord-server werd gepost. Als een van die artiesten wint en liever geen stand op FACTS neemt, dan kiest de organisatie een andere winnaar.

Nee, helaas niet. Deze wedstrijd dient eerder om nieuwe artiesten een kans te geven. Maar post gerust je artwork mee in de fan art-Discord-groep!

Artwork Junkrat Overwatch door artist Volcorn (@Volcorn_ on Instagram)

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top