De Heroes events-groep (FACTS Spring/Fall & (Retro) Made in Asia) krijgt een nieuw geeky broertje in Brussel! Om dit idee goed te transformeren naar een nieuw type festival, zijn we op zoek naar capabele collega’s die zich de titel van Heroes League Member willen aanmeten.

Belangrijk: een van de voornaamste voorwaarden is dat je je het Frans en Engels meester hebt gemaakt. Nederlands spreken is een plus.

Sales Executive

Je duikt in verschillende geeky en multimedia-universa om er potentiële exposanten in op te vissen, met wie je een langdurige professionele relatie opbouwt. Je vindt makkelijk commerciële oplossingen en je streeft ernaar om de fans op elk evenement een zo goed mogelijke ervaring te bieden.

Community Activator

Een nieuw evenement heeft een nieuwe community nodig. Je weet hoe je een online en offline community van 0 opbouwt en hoe je die fans geëntertaind houdt. Je kent je (social) media-platformen (van YouTube tot films en tv) en je kan professionele relaties onderhouden.

Zijn wij naar jou op zoek? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Talent Coordinator Tinka Uytterhaegen via hr@easyfairs.com!

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top