GOED DOEL: Doneer inktcartridges voor dierenasiel!

Lightsaber Club Limburg zal deze keer niet alleen handen van armen doen smelten in spectaculaire lightsaber-gevechten, maar ook uw hart doen smelten met dit nieuwe goede doel!

Breng uw lege inktcartridges van printers en faxen mee naar FACTS en doneer ze aan de stand van Lightsaber Club Limburg, in de Entry Hall. Die zullen gedoneerd worden bij ‘Dierenasiel Dierenvrienden’ in Sint-Truiden, om zo de Kessel Run te financieren. Nee, niet de beruchte hyperspace-route, wel de specifieke sectie van het dierenasiel waar de club fondsen voor werft. De cartridges worden gerecycleerd door een professioneel bedrijf.

Je kan deze stand vinden in de Star Wars Zone in de Entry Hall. Het is een van de eerste standen die je tegenkomt als je net binnenkomt. Je kan het dus niet missen. Laat zien hoe warm de harten van de FACTS-fans zijn!

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top