Dark Dragon books brengt 2 artiesten naar hun FACTS-stand!

Dark Dragon Books brengt nog maar eens zijn interessante waren uit meerdere comic-universa mee naar FACTS! Als je dus op zoek bent naar prachtige strips en comics voor je collectie, aarzel dan niet om deze comicwinkel te bezoeken!

Sinds 2018 is Dark Dragon Books officieel verantwoordelijk voor de Nederlandstalige vertalingen van Marvel Comics. Deze uitgever focust zich vooralsnog vooral op meer ‘toegankelijke’ Marvel-verhalen die niet al te veel voorkennis van het Marvel-universum vereisen, maar wel net zo kwalitatief zijn. In hun grote portfolio zit onder meer Wolverine: Old Man Logan, Deadpool Kills the Marvel Universe en nog veel meer. Je kan er ook een groot aantal Europese strips vinden, alsook een heleboel Star Wars-comics en andere eye candy gebaseerd op populaire licenties. Kom dat zeker checken op FACTS!

Dark Dragon Books presenteert 2 artiesten!

Laurent Sieurac

Het best bekend voor de stripseries Arelate (Kronieken van Neiko), Erik de Rode, Robin Hobb and De Orde van de Drakenridders. Hij zal beschikbaar zijn op de stand van Dark Dragon Books voor sketches, handtekeningen en interessante gesprekken!
Meer info

Henri Reculé

Artiest voor Cassio, Empire USA,  IRS – All Watcher en Jack Wolfgang. Gedreven in graphic novel, digital art en zelfs schilderkunst. Beschikbaar aan de stand van Dark Dragon Books voor sketches, handtekeningen en interessante gesprekken!
Meer info

Dark Dragon Books en zijn gasten kan je vinden op stand 1068, dicht bij de Cosplay Parades in het midden van Hal 1. 

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top