Neem een Keolis-Shuttle naar FACTS!

FACTS en shuttleservice Keolis werken samen om de FACTS-fans veilig naar Your Belgian Comic Con te brengen. Als je op zoek bent naar een goedkope manier om naar Flanders Expo te komen zonder je zorgen te maken over parkeerruimte, dan is dit de ideale oplossing voor jou!

Keolis en FACTS hebben de reistijden van de shuttle aangepast aan de openingstijden van FACTS. Op die manier kun je na een volledige dag genieten op FACTS languit achteroverleunen in de Keolis-bus.

Keolis kan FACTS-fans van elke provincie in Vlaanderen oppikken en afzetten aan Flanders Expo. Antwerpen, Hasselt, Groot-Bijgaarden, Leuven, Brugge, het kan allemaal! Kies een van de Keolis-stopplaatsen, selecteer een zitje en koop je Keolis shuttleticket. Gedaan met rare blikken van mensen op openbaar vervoer die nog nooit een cosplay van dichtbij gezien hebben, hoera!

Extra voordeel: nu kan het FACTS-feestje al beginnen nog voor je goed en wel het evenement binnengekomen bent.  Meng je in de goede vibes en – als je je niet kan inhouden – start een spontane karaoke of zoiets. Neem foto’s!

Share this post with your friends

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Stay up-to-date

Subscribe for FACTS Newsletter and stay up-to-date with the latest news and notifications.

Scroll naar top