FACTS en shuttleservice Keolis werken samen om de FACTS-fans veilig naar Your Belgian Comic Con te brengen. Als je op zoek bent naar een goedkope manier om naar Flanders Expo te komen zonder je zorgen te maken over parkeerruimte, dan is dit de ideale oplossing voor jou!

Keolis en FACTS hebben de reistijden van de shuttle aangepast aan de openingstijden van FACTS. Op die manier kun je na een volledige dag genieten op FACTS languit achteroverleunen in de Keolis-bus.

Keolis kan FACTS-fans van elke provincie in Vlaanderen oppikken en afzetten aan Flanders Expo. Antwerpen, Hasselt, Groot-Bijgaarden, Leuven, Brugge, het kan allemaal! Kies een van de Keolis-stopplaatsen, selecteer een zitje en koop je Keolis shuttleticket. Gedaan met rare blikken van mensen op openbaar vervoer die nog nooit een cosplay van dichtbij gezien hebben, hoera!

Extra voordeel: nu kan het FACTS-feestje al beginnen nog voor je goed en wel het evenement binnengekomen bent.  Meng je in de goede vibes en – als je je niet kan inhouden – start een spontane karaoke of zoiets. Neem foto’s!

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top