TWEE Teenage Mutant Ninja Turtles-artiesten op FACTS!

Kevin B. Eastman – de medebedenker van Teenage Mutant Ninja Turtles – en Michael Dialynas – de huidige officiële TMNT-artiest – komen naar de FACTS Spring 2019 Artist Alley!

Cowabunga! Pizza party’s! Ninja’s! New Yorks riolen! In 1983 verbond artiest Kevin B. Eastman deze concepten op geweldige wijze in de vorm van de reeks Teenage Mutant Ninja Turtles. Je mag deze man bedanken voor meer dan drie decennia aan avonturen van Leonardo, Donatello, Michelangelo en Raphael.

Artiest Michael Dialynas zet die traditie dan weer verder bij IDW’s studio’s, op een ijzersterke manier. Hij is de huidige artiest van de meest recente comicreeks van TMNT, die hij met zijn levendige en dynamische kunstwerkjes probleemloos fris en hedendaags maakt.

Mis dus je kans niet om handtekeningen en tekeningen te scoren bij deze twee grote artiesten, op zaterdag 6 en zondag 7 april, in Flanders Expo Gent!

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top