Klaar om de
juiste partner te vinden?

Beu om Valentijn
alleen door te brengen?

Wil je single, gelijkgestemde
mensen ontmoeten?

REGISTRATIE TEN EINDE!

Wij geloven oprecht dat iedereen zijn of haar soulmate kan vinden, vooral in de grote FACTS-community. Daarvoor is FACTS de perfecte locatie! Want waar anders zal je zoveel gelijkgestemde mensen ontmoeten op één plek?

Daarom biedt FACTS je ook dit jaar opnieuw de mogelijkheid om single collega-fans te leren kennen, toffe mensen met dezelfde passies als jij. Doe mee en vertel het voort aan je single vrienden, ze zullen je er zeker voor bedanken. En als je er niet meteen de liefde kan vinden, dan maak je gegarandeerd nieuwe vrienden!

Wat kan ik verwachten?

FACTS zal elke dag minstens VIER sessies organiseren, met elk zo’n 50 deelnemers. Het is mogelijk dat er nog een vijfde en een zesde sessie komt, op voorwaarde dat er genoeg deelnemers zijn. Hou zeker onze website en onze social media in de gaten, om mogelijke updates op te volgen.

Let op: registreren voor de speeddates is geen garantie voor een plaatsje in de speeddatesessies. Zowel de geselecteerden als de niet-geselecteerden zullen een mail ontvangen. Het doel is om zo veel mogelijk mensen een kans te geven om mee te doen.

Waar vinden de speeddates plaats?

Alle speeddatesessies vinden plaats in de FLEX rooms van Flanders Expo, onder de Q&A-hal, op zaterdag en zondag. Elke sessie zal ongeveer een uur duren.

Kan iedereen deelnemen?

1. Alle seksuele voorkeuren zijn welkom

We organiseren sessies voor heteroseksuelen, homoseksuele mannen en homoseksuele vrouwen. Maar uiteraard mogen biseksuelen en mensen met andere seksuele voorkeuren zich inschrijven voor de sessies waarin ze zich het best thuis voelen.

 2. Alle leeftijden zijn welkom…

…maar niet alle leeftijden zijn per se vertegenwoordigd. We hebben altijd al onze selecties gemaakt op basis van leeftijd en trachtten leeftijdsgroepen te maken. Want mensen van 18 en 50 jaar samen zetten zou niet bijzonder fijn zijn, toch?

Als we niet genoeg mensen van dezelfde leeftijd vinden om een sessie te vullen, dan worden die helaas niet geselecteerd. De tijd die daardoor vrij komt, kunnen we inzetten voor andere groepen. We organiseren beter een volwaardige sessie voor 50 twintigers dan voor 6 veertigers.

3. Je moet 18 jaar of ouder zijn

Sorry, dat is de wet.

4. Je moet single zijn

Want duh.

Het verloop

Fase 1: Lees de regels!

Neem dit document grondig door.

Fase 2: Registratie

Vul het formulier achter de oranje knop in en je zit gebeiteld. Zorg ervoor dat de geleverde info juist is!

Let op: registreren voor de speeddates is geen garantie voor een plaatsje in de speeddatesessies. Zowel de geselecteerden als de niet-geselecteerden zullen een mail ontvangen.

Een foutje gemaakt? Wil je afzeggen? Laat het ons weten via [email protected].

Fase 3: Stel jezelf voor aan de speeddatesessie

Kom gewoon opdagen en volg de instructies van de organisator. Hij zal je ook het nodige schrijfgerei bezorgen. NEEM JE IDENTITEITSKAART MEE. Dat hebben we nodig om diefstal van identiteit tegen te gaan.

Fase 4: Tijdens de Speeddates

  • Voor de sessie voor hetero’s: vrouwen blijven zitten, mannen roteren. Voor de overige sessies maken we zelf groepjes.
  • Je hebt ongeveer 3 à 5 minuten voor elke ontmoeting, afhankelijk van het aantal sessies en deelnemers.
  • Je zal enkele ijsbrekerkaarten krijgen, vragen die je kan stellen om een conversatie makkelijk vooruit te laten gaan. Al mag je die ook gewoon links laten liggen, uiteraard!
  • Wanneer de organisator het signaal geeft, stop dan meteen het gesprek en ga naar de volgende deelnemer.
  • Vergeet niet om je papier na elke ontmoeting in te vullen.
  • Wanneer alle deelnemers hun eerste plaats weer hebben ingenomen, stopt de sessie. Vul je papieren volledig in en geef ze af aan de organisator. Check ook of je naam erop staat!

Fase 5: Matching

De organisator zal de papieren analyseren. Als persoon X en Y een ‘ja’ bij elkaar gezet hebben, dan ben je een match en krijgen ze achteraf elkanders gegevens via mail. Dat betekent: e-mail + telefoonnummer, afhankelijk van de voorkeur die met de registratie meegegeven is.

Fase 6: To be continued

De rest is aan jou! Veel succes!

TIP: Het kan geen kwaad om na de sessie al zelf gegevens uit te wisselen als de vonk wederzijds is.